Het 6e Haarlemse Whisky Event

Zoals je inmiddels wel weet kunnen wij een goede proeverij neerzetten. We kiezen de mooiste whisky voor je uit, of een niet onverdienstelijke Gin, en maken er een mooie avond van. Mochten we nog niet bij langs zijn geweest dan mis je echt iets 😉

Waar we nog geen ervaring mee hebben is om een heus whisky event neer te zetten. Hiervoor heb je namelijk een heel groot whisky netwerk nodig omdat importeurs op je event moeten willen komen. Gelukkig heeft speciaalslijterij Liquid Gold dit wel. En omdat zij het gewoon mooi vinden om een event te organiseren, dit al vaker gedaan hebben en onze hulp hierbij wilden, kunnen wij, als beginnende whisky ondernemers mooi even ontdekken hoe veel bloed, zweet en tranen het kost om een event te organiseren.

Op 6 april is de heugelijke dag dat in de Nieuwe Kerk in Haarlem het whisky event zal plaatsvinden. Met een middag en een avond sessie, meer dan 20 stands, een bar van In den Uiver en nog meer heerlijkheden, zijn wij best trots dat wij hier een kleine bijdrage aan mogen leveren.

Hou onze Instagram in de gaten voor updates over het event en wat er te proeven valt. Mocht je kaarten willen kopen ga langs bij Liquid Gold in de Koningstraat of koop ze online via deze link.

We zien je daar!

Vind je dit artikel leuk?

Reageer hieronder

We gebruiken cookies om onze dienst te verbeteren.